تاریخ: ۱۴۰۰/۹/۲۰
شورِ شورای شهر کرمانشاه درآمده!

به گزارش هاژه به نقل از ایسنا، شورای شهر کرمانشاه حالا به واژه ناخوشایندی برای مردم این شهر تبدیل شده و این روزها بسیاری از کرمانشاهیان ترجیح می دهند از نام "شورای "شر" برای آن استفاده کنند.

این تعابیر و این انتقادات و این دیدگاه تند مردم ناشی از عملکرد چندین و چند ساله این شورا است که همواره با حواشی و جنجال همراه بوده و هر دوره جدید شورا که شروع می شود عملا روی دوره های قبلی را سفید کرده و جنجال ها و حواشی‌های تازه ای به آن اضافه می کند.

 شورای شهر دوره ششم هم از این قاعده مستثنی نیست و در همان ابتدای کار، اختلافات اعضا برای انتخاب هیات رییسه که شاید ساده ترین دستورکار این نهاد باشد، به حدی بالا گرفت که در نهایت کار به نهادهای نظارتی و هیات حل اختلاف کشید و این شورا بعد از چندماه کشمکش با وساطتت این نهادها توانست هیات رییسه خود را انتخاب کند.

انتخاب هیات رییسه شورا حدود 2 ماه به طول انجامید و طی این مدت غیبت برخی اعضا مانع از به حد نصاب رسیدن جلسات می شد. ترفندی قدیمی که چندیست در دستورکار اعضای شورا در موضوعات مختلف قرار گرفته است!

بلاتکلیفی شهر و بلند شدن صدای اعتراض مردم، رسانه ها و نیروهای خود شهرداری در نهایت موجب شد که اعضای شورا در یک سنت شکنی عجیب 30 شهریور، قبل از انتخاب هیات رییسه ابتدا سرپرست شهرداری را انتخاب کنند تا با خیال راحت بتوانند به لج بازی های خود بر سر انتخاب هیات رییسه ادامه دهند.

در نهایت هم با گذشت دو ماه از این کشمکش ها و جنجال ها 19 مهرماه امسال بود که با وساطت نهادهای نظارتی اعضای شورای ششم شهر کرمانشاه دور یک میز جمع شده و هیات رییسه خود را انتخاب کردند.

در حالی که همه فکر می کردند شاید جنجال شورای جدید به همین جا ختم شود، ماجرای انتخاب شهردار این شورا را وارد چالش و حاشیه ای جدید کرد.

حالا شورای ششم کرمانشاه برای انتخاب شهردار باز هم با چالش مواجه شده و اعضا هنوز و علی رغم گذشت دو ماه از انتخاب هیات رییسه نتوانسته اند دور یک میز جمع شده و برای انتخاب شهردار رای گیری کنند.

کلانشهر کرمانشاه چهار ماه است بدون شهردار مانده و اعضای شورا حاضر نیستند برای ساماندهی به این اوضاع دور یک میز جمع شده و شهردار را انتخاب کنند

تاکنون شش جلسه برای رای گیری در خصوص انتخاب شهردار کرمانشاه برگزار شده اما باز هم اعضا به همان ترفند قدیمی متوسل شده و با عدم حضور خود در جلسات مانع به رسمیت رسیدن جلسه و برگزاری جلسه انتخاب شهردار شده اند.

22 آبان؛ سخنگوی شورای شهر کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا از رقابت 12 کاندیدای نهایی و انتخاب شهردار کرمانشاه تا 27 آبان خبر  می دهد.

27 آبان؛ سخنگوی شورای شهر کرمانشاه این بار از رقابت نهایی شش کاندیدا و انتخاب قطعی شهردار تا اوایل آذر خبر می دهد.

اول آذر؛ سخنگوی شورای شهر کرمانشاه  این بار از رقابت دو گزینه و انتخاب شهردار در جلسه همان روز (اول آذر) خبر می دهد.

اما حالا آذر هم به روزهای پایانی خود نزدیک می شود و هنوز که هنوز است خبری از انتخاب شهردار کرمانشاه نیست.

نکته عجیب این عدم حضورها و این تعلل ها برای انتخاب شهردار اینجاست که اعضا از قبل کاندیداهای نهایی خود برای تصدی شهرداری را مشخص کرده اند. شش کاندیدا از میان 26 کاندیدای تصدی شهرداری کرمانشاه با رای اعضای شورا انتخاب شده و قرار بر این است که در جلسه انتخاب شهردار رای گیری میان این شش کاندیدا صورت گیرد.

عجیب تر از همه اینکه دو نفر از این کاندیداها یعنی «محمد حیدری» و «منوچهر فخری» بنابر اعلام سخنگوی شورای شهر تقریبا رای اکثریت اعضا را دارند و رای گیری در این زمینه هم بصورت مخفیانه انجام شده و قرار نیست گزینه جدیدی هم به کاندیداها اضافه شود و اینکه در این شرایط چرا برخی اعضا از حضور در جلسه انتخاب شهردار سرباز می زنند سوالی است که علی رغم پیگیری های بسیار تاکنون بی جواب مانده است.

تماس های مکرری با رییس شورا و نایب رییس آن داشته ایم اما تمام این تماس ها بی پاسخ مانده و حقیقتا کار از دست همه خارج شده و اینجا تنها وظیفه نهادهای نظاتی و مسئول است که با این تخلفات برخورد کنند.

...."تمام تلاش شورای ششم برگرداندن اعتماد از دست رفته مردم به شورا است" این جمله کلیدی تقریبا بخشی از صحبت های تمام اعضای این شورا در آغاز به کار دوره جدید آن بود، اعتمادی که با عملکرد شورای ششم در این مدت کوتاه نه تنها برنگشت، بلکه آن اعتمادی هم که بود از میان رفت، طوری که در حال حاضر بخشی از مردم شهر و اهالی رسانه تمایل به انحلال شورای ششم و ختم جنجال های آن دارند.

یک میلیون نفر جمعیت حالا در بند خودخواهی و کم کاری اعضای شورا گرفتار شده و می طلبد که نهادهای مربوطه در این زمینه ورود جدی داشته باشند.

شورِ شورای ششم شهر کرمانشاه حالا حسابی درآمده و اخطار و تهدید و ... این میان کارساز نیست و این شورای منفعل نیازمند برخورد جدی است تا اعضای آن متوجه شوند سرنوشت یک کلانشهرِ یک میلیون نفری شوخی بردار نیست!