تاریخ: ۱۴۰۴/۶/۳
گازرسانی به ۹ روستای مهاباد افتتاح شد

همزمان با دومین روز از هفته دولت، پروژه‌ گازرسانی به ۹ روستای بخش خلیفان شهرستان مهاباد به بهره‌برداری رسید. این طرح ۵۵۰ خانوار را از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند می‌کند.

روستاهای گوێچکەدرێ، کیتکه، چوارگاه، قلاجوغه، قوزلوی علیا و سفلی، کل‌تپه، زنده‌قول و کهنه‌ده با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۵۴۰ میلیارد ریال به شبکه گازرسانی متصل شدند.

کمال ایزدپناه رئیس شرکت گاز مهاباد، با اشاره به اتمام این پروژه گفت: «با بهره‌برداری از این طرح، ضریب نفوذ گاز طبیعی در روستاهای مهاباد به بیش از ۸۷ درصد افزایش پیدا کرد

وی همچنین از برنامه‌ گازرسانی به پنج روستای دیگر در بخش مرکزی مهاباد خبر داد و افزود: روستاهای قاضی‌آباد، ده‌بکر، کوتر، سلیم‌ساغول و برایمه نیز به زودی و در ادامه برنامه‌های هفته دولت از گاز بهره‌مند خواهند شد.