به گزارش هاژه، به نقل از ایرنا؛ مسوول فوریتهای پزشکی ۱۱۵ مهاباد گفت: شاخبه شاخ شدن ۲ خودرو شاسی بلند در جاده مهاباد- بوکان (برهان) ۱۴ مصدوم برجا گذاشت.
محسن رسولی شامگاه جمعه اظهار کرد: این حادثه رانندگی در پیچ تُند وطمیش در جاده مهاباد- بوکان (برهان) بین ۲ خودور شاسی بلند لیفان و پاجیرو روی داد.
وی اضافه کرد: برای کمک به مصدومان این حادثه ۲دستگاه آمبولانس از مهاباد و یک دستگاه آمبولانس از بوکان اعزام شدند و تعدادی از مصدومان نیز توسط خودروهای در حال تردد به بیماستان منتقل شدند.
مسوول فوریتهای پزشکی ۱۱۵ مهاباد گفت: هم اکنون سه نفر از مصدومان این حادثه در بیمارستان امام خمینی(ره) مهاباد تحت مداوا قرار دارند و هشت نفر هم در بیمارستان شهید قلی پور بوکان بستری هستند.
وی یادآور شد: سه نفر دیگر از مصدومان این حادثه با رضایت خود برای مداوا به مراکز خصوصی مراجعه کردند.
رسولی افزود: علت این حادثه توسط پلیس راهنمایی و رانندگی در دست بررسی قرار دارد.
محور مهاباد به بوکان (جاده برهان) ۶۵ کیلومتر طول دارد و به علت وجود پیچهای خطرناک تردد اتوبوس و کامیون و سبقت در ۸۰ درصد این مسیر ممنوع است.
این مسیر به علت آنکه ارتباط دهنده استانهای کوردستان و آذربایجانغربی به شمار میرود، همواره یکی از پرترددترین مسیرهای جنوبی استان آذربایجانغربی به شمار میرود و حذف نقاط حادثهخیز و افزایش عرض آن در کاهش حوادث رانندگی از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است.