تاریخ: ۱۴۰۵/۷/۲۶
تقویت بارش‌ها در آذربایجان‌غربی از روز چهارشنبه/ احتمال طغیان رودخانه‌ها وجود دارد

رییس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی با اشاره به تداوم ناپایداری‌های جوی در استان گفت: با تقویت سامانه بارشی از روز چهارشنبه، شدت و گستره بارش‌ها افزایش یافته و احتمال آبگرفتگی معابر و سیلابی شدن مسیل‌ها تا پایان هفته جاری در استان وجود دارد.

مهدی صابری افزود: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی و با عبور متناوب امواج کم‌دامنه تراز میانی جو، تا اواسط هفته جاری در برخی ساعات شاهد افزایش ابر، بارش‌های پراکنده باران و وزش باد در سطح استان، به‌ویژه در مناطق شمالی خواهیم بود.

وی اضافه کرد: از روز چهارشنبه با تقویت این سامانه، ناپایداری‌های جوی به شکل باران، رعدوبرق و وزش باد با شدت بیشتری به تناوب تا پایان هفته سراسر استان را فرا می‌گیرد که در این زمینه احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و طغیان رودخانه‌ها و مسیل‌ها دور از انتظار نیست.

رییس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غرب در خصوص نوسانات دمایی نیز اظهار کرد: از نظر دمایی، از امروز تا اواسط هفته به‌طور نسبی بر میزان دمای هوای استان افزوده می‌شود اما از اواخر هفته با شمالی شدن جریان هوا در منطقه، روند کاهشی دما آغاز خواهد شد.

منبع: ایرنا