تاریخ: ۱۳۹۵/۶/۱۶
دیدار انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت با ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران

اعضای انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی برای انتقال مشکلات و درخواست های قربانیان شیمیایی سردشت با حجت الاسلام شهیدی معاون رییس جمهور و ریاست بنیاد شهید و امور ایثارگران در روز سه شنبه 16 شهریور ماه دیدار کردند.

به گزارش  پایگاه خبری – تحلیلی هاژه به نقل از سایت خبری انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت رحیم واحدی رییس هیات مدیره انجمن در ابتدای این دیدار ضمن اشاره به وضعیت ناگوار قربانیان شیمیایی سردشت که تا کنون مورد شناسایی و برخورداری از امکانات بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار نگرفته اند با استناد به تبصره 3 قانون الزام دولت به شناسایی جانبازان شیمیایی خواستار توجه به نقش و جایگاه سازمان های مردمی برای اجرای این قانون شد؛ زیرا شایسته نیست که بعد از سه دهه تا کنون تمام قربانیان شیمیایی سردشت مورد توجه قرار نگیرند. علاوه بر آن ایرادات اساسی نسبت به نحوه فعالیت و بررسی کمیسیون تعیین درصد جانبازی وارد است که حل این معضل مستلزم صدور یک حکم جامع و کلی است.

واحدی در ادامه از عدم حضور سران قوا و رییس بنیاد شهید در سالگرد بمباران شیمیایی سردشت در میان مردم این شهر انتقاد کرده و خواستار دیدارهای دوره ای مسوولان عالی به منظور بررسی و حل مشکلات این شهر گردید.

در ادامه هم عثمان مزین راهکارهای معرفی سردشت به عنوان شهر صلح و طرح شکایات قربانیان شیمیایی در مراجع قضایی بین المللی و تغییر رویه بنیاد شهید و امور ایثارگران در نوع نگاه به مردم سردشت و حذف سخت گیری های بی مورد در مورد آنان گردید.

حسین محمدیان با توصیف نوع فعالیت کمیسیون ها به عنوان یک نقطه کور خواستار امکانات رفاهی و درمانی ویژه برای سکنه و مردم سردشت شدند.

در این جلسه کامل نباتی که خود هم قربانی شیمیایی هستند نوع برخورد اعضای کمیسیون های تعیین درصد را خلاف کرامت انسانی اعلام که تشکیل آن در مرکز استان را موجب نارضایتی مردم سردشت گردیده است.

صالح عزیزپور نیز در سخنانی اظهار داشت که فقدان پزشک متخصص در کلینک مصدومان شیمیایی سردشت موجب مشکلات عدیده ای گردیده و لازم است که با مشارکت وزارت بهداشت نسبت به حضور دایمی پزشکان متخصص در این شهر اقدام نمود.

حجت الاسلام شهیدی در این نشست مردم سردشت را افتخار کشور اعلام و اظهار داشت: در بنیاد شهید و امور ایثارگران تلاش شده تا تبعیضی بین خانواده های شهدا و ایثارگران ایجاد نشود و خدمات خود را به همه ارائه می دهیم و وضعیت قربانیان شیمیایی نیازمند توجه بیشتر است چون این افراد در ظاهر سالم هستند اما ریه آنان نابود شده و مسوولان مردم سردشت را فراموش نمی کنند وبر اساس گزارش وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی که در سال 94 به سردشت سفر کردند این شهر فاقد امکانات لازم بوده و حتی راه و جاده های آن نیز استاندارد نیستند.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تقدیر از فعالیت های انجمن دفاع از حقوق مصدومین شیمیایی سردشت اعلام کرد که سازمان های مردم نهاد اتاق فکر بنیاد شهید هستند چون در بطن جامعه حضور داشته و خواسته های آنان را بیان می کنند.

در خاتمه این دیدار درخواست های انجمن طی نامه ای به معاونت رییس جمهور ارائه و دستور لازم برای پیگیری آن صادر کردند.