تاريخ: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۴ دي ساعت ۲۰:۴۵ بازدید: 1920      نظرات: 1      کد مطلب: 14071

پانزدهمین جشنواره فیلم، فیلمنامه و عکس مهاباد با معرفی برگزیدگان بکار خود پایان داد


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هاژه، پانزدهمین جشنواره فیلم، فیلمنامه و عکس مهاباد با معرفی برگزیده‌ها بکار خود پایان داد.

سیامند جوانبخت رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مهاباد این جشنواره را یکی از مهمترین رویدادهای هنری فرهنگی شهرستان اعلام کرد و گفت: آثار این جشنواره و حضور آثار فاخر نشان دهنده سطح بالای این جشنواره بود.

وی با اشاره به اهمیت صنعت سینما در توسعه اقتصادی کشورها اظهار کرد: افزایش درآمد ناخالصی ملی برخی کشورهای توسعه یافته ناشی از رونق صنعت سینما در آن کشور است.

جوانبخت ضمن تقدیر از حضور پرشور هنرمندان و شهروندان ابراز امیدواری کرد این جشنواره زمینه را برای افزایش آثار بیشتر و بهتر فراهم نماید.

در ادامه رییس انجمن سینما جوان شهرستان مهاباد نیز ضمن تقدیر از حضور هنرمندان و شهروندان اظهار کرد: این رویداد هنری سینمایی بمدت 3 روز  در 4 سانس در مجتمع فرهنگی هنری این شهرستان برگزار گردید.

وی افزود: در این نمایشگاه در بخش عکس 22 قطعه و در بخش فیلم 17 فیلم اولی، 19 فیلم اصلی و در بخش فیلم‌نامه 11 اثر وارد بخش رقابتی شدند و در بخش فیلم اولی نیز 17 اثر از 25 فیلم ارسال شده به جشنواره به بخش رقابتی راه یافتند، همچنین در بخش اصلی نیز 19 فیلم از 20 فیلم ارسال شده در بخش رقابتی جشنواره حضور داشتند.

بایزیدی با اشاره به اینکه داوری بخش‌های مختلف جشنواره توسط 3 استاد متخصص در حوزه مربوطه صورت گرفته تصریح کرد: عکس و فیلم‌هایی از شهرهای مهاباد، بوکان، سقز، پیرانشهر، نقده وسردشت در این جشنواره حضور دارند.

وی با بیان اینکه آثار این جشنواره دارای موضوعات مختلف اجتماعی، کودک، محیط زیست، کارگاهی و تجربه‌گرایی بودند اظهار کرد: در راستای تقویت و شکوفایی استعدادها و همچنین بهره بردن از تجارب هنرمندان متخصص در عرصه سینما جلسات نقد و بررسی با حضور بختیار پنجه‌ای در پایان هر سانس برگزار شد و 2 کارگاه تخصصی آسیب شناسی فیلم کوتاه توسط ابراهیم سعیدی کارگردان و فیلمساز مشهور کورد و کارگاه خوانش و آنالیز عکس توسط چیا حسن خالی برگزار گردید.

رییس انجمن سینما جوان شهرستان مهاباد در ادامه اظهار کرد: مهاباد باید به عنوان پایتخت فیلم و عکس تبدیل شود.

وی در پایان بازگشایی سینما و ساخت نگارخانه و مجتمع فرهنگی در مهاباد را یکی از اولویت‌هایی دانست که باید هرچه زودتر تعیین تکلیف شوند.

*برگزیدگان بخش فیلم‌نامه*

برای اولین بار در طول برگزاری جشنواره بخش فیلم نامه نیز به این جشنواره اضافه گردید.

چیا الیاسی داور بخش فیلم‌نامه جشنواره  ضمن تقدیر از اضافه کردن این بخش بدلیل اهمیت ویژه فیلم‌نامه در افزایش کیفیت فیلم، بیانیه داوری را قرائت و اعلام کرد: بنا به رای هئیت داوران بخش فیلم نامه هیچ کدام از فیلمنامه های ارسالی حائز تندیس و دیپلم افتخار نشدند اما به پاس قدر دانی و شرکت در این فراخوان جایزه دوم و لوح تقدیر جشنواره به فیلمنامه (سه ما) به شورش احمد پوری از بوکان تعلق گرفت و جایزه سوم  و لوح تقدیر فیلمنامه به ( زیباترین دوستی  ) به نویسندگی  نسرین صوفی محمدی اهدا شد.

*جوایز بخش عکس*

در بخش عکس جشنواره از تعداد 250 قطعه عکس از 42 عکاس با موضوع های مستند اجتماعی، کودک، محیط زیست، طبیعت  و... در بخش تک عکس و مجموعه عکس در طی چندین مرحله توسط هئیت داوران متشکل از رحیم بایزیدی، چیا حسن خالی  و زانیار دانشیار مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و در نهایت 22 قطعه عکس از 13 عکاس به بخش رقابتی جشنواره راه یافت.

چیا حسن خالی بیانیه هیئت داوران را قرائت و برگزیدگان بخش عکاسی را در دو دسته تک عکس و مجموعه اعلام کرد.

تندیس جشنواره به همراه دیپلم افتخار به دلیل استفاده از لحظه و نگاه مستند گونه به آقای شمال اشترابه تعلق گرفت و دیپلم افتخار مشترکا" به دلیل استفاده از ثبت لحظه و زاویه مناسب سحر محمدی ، و شیدا فرجاد تعلق گرفت.

لوح تقدیر جشنواره به آرش نژادی به دلیل استفاده از تکنیک در عکاسی اهدا گردید.

حمزه رحمانی پور از نقده  نیز لوح تقدیر جشنواره را به دلیل ثبت لحظه و استفاده از موقعیت در عکاسی کسب کرد.

*بخش مجموعه عکس*

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بخش عکاسی در دسته مجموعه عکس به دلیل  پرداخت در ساختار منسجم و روایت داستان گونه، کارگران زغال ژاله بهرامی از سقز اهدا شد.

لوح تقدیر جشنواره در دسته مجموعه عکس نیز به دلیل روایت کردن تصویری ، موضوع خاکسپاری پولاد آغاز از مهاباد و هژار عباسی به دلیل پرداخت با موضوع  کودکان کار اهدا شد.

*برگزیدگان بخش فیلم اولی*

هئیت داوران بخش فیلم اولی جشنواره متشکل از ابراهیم سعیدی ، کاوه دباغچی مکری و حسین عزیزی پس از بازبینی و داوری 25 فیلم تولیدی هیچکدام از آثار را حائز تندیس جشنواره و دیپلم افتخار ندانست.

لوح سپاس بهترین تصویربرداری از بین پنج فیلم لبه، تهی در میان تنهایی، ضمیر، عاشقانه بیصدا و ساز ناساز به جلال مجیدی با صدابرداری در فیلم اولی لبه  اهدا شد.

لوح سپاس بهترین تدوین فیلم اولی از بین چهار فیلم عاشقانه بیصدا، ضمیر، لبه، شکاف، به شایان پور صادقی برای تدوین فیلم اولی ضمیر اهدا شد.

لوح سپاس بهترین صدابرداری و صدا گذاری فیلم اولی از بین پنج فیلم ضمیر، اتاق تاریک، غمیار، عاشقانه بیصدا و ساز ناسازی به فیلم ضمیر توسط شایان پورصادقی اهدا گردید.

لوح سپاس بهترین کارگردانی داستانی فیلم اولی از بین سه فیلم لبه، ضمیر، تهی در میان تنهایی به آگری سلطانی برای  کارگردانی فیلم لبه  اهدا شد.

لوح سپاس بهترین کارگردانی فیلم مستند اولی از بین چهار فیلم مستند پسماند آباد، سازی ناساز، صحنه، وزانست، به فیلم زانست به کارگردانی محسن حسامی رسید.

لوح تقدیر بازیگری نیز به صغری رزگی با بازی در فیلم تهی در میان تنهایی رسید.

*برگزیدگان بخش فیلم اصلی*

در این بخش فیلم تکه گوشت به کارگردانی سینا سواره و فیلم نو فایل به کارگردانی رامین محمد یار بیشترین جوایز را دریافت کردند.

از بین 21 فیلم اصلی ارسالی به دبیرخانه پانزدهمین هفته فیلم و عکس مهاباد 19 فیلم وارد بخش رقابتی جشنواره شدند و هئیت داوران پس از بازبینی و داوری آراء خود را به شرح زیر اعلام کرد:

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه از بین چهار فیلم، تکه گوشت، نو فایل، مانگ، در مسیر ریل و گره کور، اهدا می کند به رامین محمد یار فیلمنامه نویس فیلم نو فایل اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین تصویر برداری از بین چهار فیلم تکه گوشت، خاطرات گلهای من، سمفونی شهر و مانگ به سامان پاسیان تصویربردار فیلم تکه گوشت رسید.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین تدوین از بین پنج فیلم تکه گوشت، نو فایل، در مسیر ریل، تصویر و فندک به توفیق امانی تدوینگر فیلم نو فایل رسید.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین صدا گذاری از بین چهار فیلم تکه گوشت، تصوی، فندک، نو فایل به پرویز آبنار برای صداگذاری فیلم تکه گوشت تعلق گرفت.

لوح تقدیر بهترین صدا برداری از بین چهار فیلم تکه گوشت، تصویر، نو فایل و فندک به محمد حسین مهرجو صدابردار فیلم نو فایل اهدا شد.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار از بین پنج فیلم تکه گوشت، نو فایل، تصویر، گره کورو مانگ به سینا سواره کارگردان فیلم تکه گوشت اهدا شد.

هئیت داوران ضمن تقدیر از تروسکه جولا برای بازی درخشان در فیلم تکه گوشت، دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن را به خانم شادی پاکزاد برای بازی در فیلم حلیمه اهدا کردند.

دیپلم افتخار بهترین بازیگر مرد  نیز به مهران قادری ( شخصیت کاوه) از سردشت برای بازی در فیلم نو فایل اهدا شد.

هئیت داوران ضمن تقدیر از طراحی صحنه فیلم نو فایل لوح تقدیر طراحی صحنه فیلم را از بین چهار فیلم تکه گوشت، گره کور و سمفونی شهر به طراحی صحنه فیلم تکه گوشت سینا سواره  اهدا کردند.

لوح تقدیر پانزدهمین هفته فیلم فیلمنامه و عکس به سامرند فقیه زاده سازنده موسیقی فیلم همه جا بدون من اهدا کردند.

لوح ویژه هئیت داوران  به هیمن آلانی از اشنویه در فیلم مستند در مسیر ریل تعلق گرفت.

تندیس جشنواره و دیپلم افتخار بهترین فیلم داستانی پانزدهمین هفته فیلم و عکس نیز به فیلم تکه گوشت به کارگردانی سینا سواره تعلق گرفت. 

گزارش: صلاح عزیزیان
عکس: پولا آغاز 













ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

هیمن آلانی ۱۳۹۸/۱۰/۴
لەلایان خۆمەوە دەسخۆشی لە تەواوی ئەو بەڕێوبەرانە و تەواوی ئەوکەسانە دەکەم کە چەند ڕۆژە بێ وچان زەحمەت دەکێشن،دەستتان خۆشبێت و هەمیشە بمێنن

نظر خود را براي ما ارسال كنيد