تاريخ: ۱۳۹۹ چهارشنبه ۲۶ شهريور ساعت ۱۷:۲۴ بازدید: 1181      نظرات: 2      کد مطلب: 15229
طلسم ذهن

جامعه و تفکراتی که به سمت قهقرا کشیده می‌شوند


" تمام اتفاقاتی که در اطراف ما رخ می‌دهد، نتیجه‌ی انرژی‌هاست. حال منوط به اراده یا خواسته فرد، یا با انرژی منفی انس می‌گیرد یا با مثبت ومنفی تعادل ایجاد می‌کند. "

 انسان‌ها همانند منبعی برای به جریان درآوردن انرژی هستند. طبیعت همواره تلاش می‌کند که تعادلی را بین انرژی مثبت و منفی ایجاد کند. در جذب انرژی‌های منفی اراده می‌تواند خطرناک‌ترین سلاح برای بدن باشد. همچنین بهترین ابزار برای رشد و جذب انرژی مثبت است.

اگر بگوییم که تنها افراد هستند که در بروز انرژی‌های منفی و نیمه خالی لیوان دیدن، موثراند کاملا در اشتباه هستیم. عوامل متعدد و مختلفی در ایجاد حال هوای سیاه زندگی تاثیر گذار هستند. یکی از عوامل، نبود احساسات واقعی است که فضای مجازی و یا شبکه‌های اجتماعی در نابودی آن نخبه‌اند.

هر تفکری که راه‌های شکست را بر راه‌های موفقیت اولویت دهد و هیچ امیدی باقی نگذارد، اساسا تفکر منفی یا تفکر پوچ می‌توان نامید. با این حال مردم آن را به یک رفتار مبدل کرده‌اند که صدالبته رسانه‌های جمعی در پیشرفت آن یکه‌تاز بوده‌اند.

خیلی از افراد با تک بعدی بودن نگاهشان، منبعی برای تجمع خبرها و انرژی‌های منفی می‌شوند. غافل از اینکه خودشان باعث وبانی تمام شرایطی شده‌اند که اتفاقات ناگوار همانند صدای بوق‌ زدن ماشین‌ها در ترافیک شهر به سمت‌شان سراز می‌شود. هنگامی اراده می‌خواهد که منفی فکر کند، دیگر مجالی به مثبت اندیشیدن نمی‌دهد. نبود اعتماد به نفس ضربه مهلکی را به احساسات فرد وارد می‌آورد.

تعداد کثیری از مردم، با هر فردی که در ارتباط‌ هستند انتظارات غیر منطقی دارند که محدوده‌های شخصی را تهدید می‌کند. اگر خودتان به خودتان عشق و احترام نداده‌اید، پس در نتیجه توقع عشق و احترام از دیگران مسیر اشتباهی است.

اگر کمی توجه خود را به سمت رسانه جلب کنیم، می‌بینیم که از هر شاخه،‌ تبلیغات سمت و سویی دنیوی و لذت‌های گذرا که غالبا سیاه‌اند رفته است. طوری که شخص را از انسان بودن خارج می‌کند و به سمت حالت ماشینی و برده می‌کشاند. اعتیاد به ظاهرپرستی، تردید، احساسات مجازی، انزوا فردی از جمله مشکلات اخلاقی جامعه است.

راه‌حل مناسب در میان این همه انرژی سیاه، دورکردن ذهن از منفی بافی و متعادل کردن انرژی‌های مثبت و منفی است. دنیا خانه معملات خواسته‌هاست. منوط به شخص اگر بخواهد، مسیر رسیدن به ایده‌آل‌ها برایش میسر می‌شود. 


برچسب ها: جامعه, هاژه

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

1
0
پاسخ به این اظهارنظر

Saro ۱۳۹۹/۶/۲۸
تو این دنیای مدرن نئولیبرالیزم کە در انحصار یهود جهانیە همه دولت ملتها با رسانە و اندیشە و تجارت زیر سلطە سیستم کنترل جهانیـە ، چە توقعی از زندگی طبیعی و با پرنسیپ دارید ؟.معلومە کە جوامع بە فساد و بردگی مطلق کشیدە میشن چون اساس سیستم نئولیبرالی بر پایە پول و شهوترانی و طمع استوارە .پس این یعنی نابودی بنیان خوانوادە ،واژگونی ارزشهای اخلاقی و در عدم قطعیت زندگی کردن .وقتی مردم تولید کننده روستایی رو بە زندگی شهری تشویق میکنن همین مردم بخاطر فقر حاکم بر جامعە بە هر کاری دست میزنن تا از گرسنگی نمیرن و پول دربیارن .کە خروجیش شدە تن فروشی ، حراج اعضای شدن ،دزدی ، اختلاس ،قتل عمد ،اهن پرستی ،ظاهر بینی قضایا و مسائل روز ، اعتیاد بە مواد مخدر ،اعتیاد به سکس و دنیای پوچ مجازی و.... .حالا یە مشت سلبریتی و فعالین حوزە مدنی برساختە حاکمیت میان بە اسم ازادی زن و جوامع دقیقا بنیان خونوادە رو هدف میگیرن تا هیچ احترامی بین اعضای خونوادە نمونە و همچنین سلب مسئولیت هم بکنن از نجات جامعە از فقر و فساد ، از ازدواج ،از بچەداری و همسرداری ... اینا اسیب های جامعەایە کە ذهنیتش دستکاری شده و نمیدونە چگونە استعمار و استثمار شدە کە همیشە زیر بمباران فضای رسانەایە و هیچ واکنشی عمیق هم بە قضایا و اتفاقات ندارن .
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

حسین ۱۳۹۹/۶/۲۸
با تشکر از نکات مفیدی که ابراز شد. دوست داشتم که مطلب بیشتر تفسیر می گردید و مثال هایی ضمیمه آن می شد

نظر خود را براي ما ارسال كنيد