تاريخ: ۱۳۹۹ شنبه ۱۶ اسفند ساعت ۱۶:۰ بازدید: 2048      نظرات: 0      کد مطلب: 15919

سپي سنگ و حقيقت


 به گزارش پایگاه خبری - تحلیلی هاژه، انتشار گزارشی در هاژه مبنی بر انتقاد 2 مالک از گودبرداری غیر اصولی در کوچه سپی سنگ مهاباد، مالک با انتشار جوابیه ای به انتقادهای این دو شهروند پاسخ داده است.

وی در این جوابیه بصورت تلوحی عدم پایبندی به طرح تفصیلی و اجرای صحیح کوچه و ساخت و سازها را علت اصلی مشکلات دانسته و خواستار رسیدگی موضوع در مراجع ذی‌صلاح شده است. 
 
متن جوابیه بدین شرح است:
 
با سلام خدمت همشهریان گرامی بر خود واجب دانستم که در رابطه با خبر منتشرشده از خبرگزاری هاژه که بر اساس چند اظهار نظر از سوی افراد غیر مالک املاک همسایگی ملک توجه خوانندگان محترم را به مطالب ذیل جلب نمایم : برابر طرح تفصيلي و نقشه‌هاي تفكيكي، سپي سنگ كوچه‌اي است بن باز. بدين معني كه ابتداي اين كوچه  در سمت شرقي از خيابان قانع شروع و به خيابان اوراز(باغ مكائيل ) در غرب منتهي مي‌شود و اين يعني ماشين و پياده مي توانند از خيابانع قانع دوربزنند و از طريق اين كوچه وارد خيابان اوراز شده و به سمت مقصدشان، سمت پارك ملت ،(باغ مكائيل)، درياچه سد و در يك كلام مقاصد درون شهري و بيرون شهري شمال غربي شهر بروند و بالعكس از خيابان اوراز وارد كوچه ي سپي سنگ شوند و دوباره وارد فرهنگيان و ديگر مقاصد مورد نظرشان شوند.
 
 
مهندسان و طراحان طرح تفصيلي به درستي اين نكته را مد نظر داشته‌اند كه علاوه بر آسانكاري عبور و مرور در اين منطقه ، در آينده بشود بخشي از بار ترافيكي خيابان اوراز را ،خصوصا در مواقعي كه در ميدان كوهسار و خيابان اوراز قفل ميگردد بشود بار ترافيك را از طريق اين كوچه و همينطور كوچه سامرند، تخليه كرد. حال اتفاقي كه افتاده است اينست كه مالكين اين كوچه بدون توجه به طرح تفصيلي  و نفشه هاي تفكيكي (پيوست مي باشند) ساختمانهاي خود را احداث كرده‌اند، در واقع برابر نقشه‌هاي تفكيكي و طرح تفصيلي شهرداري، كوچه سپي‌سنگ شيب‌دار است و مي‌بايستي با شيب استاندارد اين نوع معابر(حداكثر%8) اجرا مي‌گرديد اين مالكان احتمالا با علم به اينكه اگر به  نقشه‌هاي تفكيكي و طرح تفصيلي شهرداري توجه كنند كوچه شيبدار خواهد شد و نيز ساختمان هاي آنها به ترتيب از شرق به غرب ناگزير دركد پاينتري بايد احداث شوند و در اين صورت منظره و ويوي زيباي احداث در ارتفاع را از دست مي‌دهند، لذا بدون توجه به نقشه هاي تفكيكي و طرح تفصيلي خانه هايشان را بنا كرده اند.
 
 

عدم توجه به طرح تفصيلي و نقشه‌هاي تفكيكي نتيجه‌اش اين شده كه كوچه‌ي سپي سنگ  درست در حد شرقي ملك خاكبرداري شده (ملك مورد نظر شاكيان ) تبديل به پرتگاه شود، طوريكه درست در همين نقطه درخت كاشته شده است(عكس هاي پيوستي) و در حد غربي نيز مالك ملك غربي (يكي از شاكيان) ضمن اشغال غير قانوني صد در صد عرصه با تعرض به كوچه و خاكبرداري آن، ملك خود را به كد كف خيابان اوراز رسانده است در حاليكه كوچه‌ي سپي سنگ از مقابل اين ملك مي گذرد و كد اين ضلع اين ملك مي بايست بر مبناي كد تمام شده ي سپي سنگ اجراء مي شد(اين مالك مرتكب تخلفاتي شده است كه در پي خواهد آمد).

 

ملك خاكبرداري شده مابين اين دو ملك يا باصطلاح شهرسازي مابين اين دو كد (كد ملك ضلع شرقي در ارتفاع 7:40متري و ملك ضلع غربي در كد صفر-صفر خيابان اوراز) واقع شده است و اين قسمت از كوچه كه مقابل ملك خاكبرداري شده  مي‌باشد. همچنانكه اشاره شده هر دوي اين مالكان برابر آنچه تشرح شد با ارتكاب تخلف، ملك خود را مطابق ميل و آرزوي خود احداث كرده اند. حال از مالك ملك خاكبرداري شده مي‌خواهند كه ايشان حق استفاده از اين كوچه را ندارد و بايد وضعيت اين قسمت كوچه به طول 15متر(درست مقابل زمين خاكبرداري شده و جهت دسترسي ملك)در وضعيت موجود حفظ گردد!!!!! يعني در وضعیت آشغالدوني و پرتگاه و غير قابل استفاده.(عكس ها به پيوست مي باشند).

 

خواسته مالك ملك خاكبرداري شده چيست؟

خواسته مشخص مالك ملك خاكبرداري شده خيلي واضح ،شفاف ،گويا و قانونيست:

 1)رعايت طرح تفصيلي شهرداري و نقشه‌هاي تفكيكي (حال اگر مالك يا مالكاني در راستاي منافع خود آنرا رعايت نكرده اند دلالت بر آن نمي كند كه مالك ملك خاكبرداری شده خواهان رعايت آنها  شود و رعايت كند).

 2)تحويل كوچه بن باز سپي سنگ برابر نقشه هاي تفكيكي و طرح تفصيلي شهرداري و برابر با تعريف استاندارد شهرسازي از كوچه بن باز جهت استفاده عموم (سواره رو و پياده)همچنانكه طراحان طرح تفصيلي مد نظر داشته‌اند.

 3)اخذ كد اين گذر بر اساس حقوق مالكانه جهت دسترسي و استفاده ماشین رو و نفر رو

همچنانكه ذكر آن رفت ملك ضلع غربي ملك خاكبرداري شده خود مرتكب تخلفاتي ذيل ، هم در ارتباط با شهرداري و هم در ارتباط با ملك خاكبرداري شده ، شده است :

الف)تعرض به كوچه و خاكبرداري از كوچه سپي سنگ كه از مقابل ملك ايشان ميگذرد به عمق كوچه و ارتفاع حداقل 2 متر جهت دسترسي به خيابان اوراز و قطع عرض كوچه !!!

ب )اشغال صد در صد عرصه و حتي بيشتر!!!(كسي كه از رعايت سطح اشغال 50درصدي در مورد ملك خاكبرداري شده دم مي زند)

 پ)تجاوز به كوچه و اشغال آن در راستاي كسب و كارش كه تنها پس از درخواست هاي مكررنسبت به جمع آوري تجهيزات چند روز قبل اقدام نمود (عكس پيوستي).

ج)هدايت آب ساختمان(حاصل از آب باران يا سرويس هاي بهداشتي ساختمانش)به داخل ملك خاكبرداري شده که خلاف قانون (عكس پيوست)طوريكه بخش اعظم آب جمع شده در ملك خاكبرداري شده ناشي از آن مي باشد و تازه زماني كه مجري ملك خاكبرداري شده نسبت به زهكشي و تخليه ي آب توسط پمپ و كارگرداشت اقدام می کرد (تاريخ 99.12.11) مانع از كارمي شوند (بنظر مي رسد كه عجله دارند كه ساختمان ها بريزد چرا كه آنها نه در اين ساختمانها زندگي مي كنند و نه مالك آن ساختمانها هستند).  

د )نامبرده همچنين در زمان احداث بنا مرتكب تخلفاتي شده است كه تازه پس از اتفاقات اخیر شهرداري سر از ماده 100 درآورده است!!!

حتی نامبرده معترض به محل قرارگیری دستگاه کانکس که نه در ملک و نه مزاحمتی برای او ایجاد کرده و  می کند تهدید به تخریب کانکس می نماید

تنها واقعيتي كه در اين اظهارت وجود دارد خاكبرداري به عمق نزديك به 9 متردر سمت شمالي نسبت به سطح كوچه، و 7:40 متر بر مبناي سمت جنوبی است كه در اين راستا هم همه‌ي راهكارهاي ايمني و حفاضتي برابر نقشه هاي اجرايي سازه نگهبان توسط سازمان نظام مهندسي و ديگر قواعد و تمهيدات لازمه ي كار در چنين شرايطي انديشه شده است .همينكه شاكيان مانع از اجراي كامل سازه ي نگهبان شده و ميشوند دلالت براين واقعيت دارد كه حتي آنها نيز، از اينكه موارد ايمني رعايت شده است مطمئن هستند و دغدغه ي آنها گودبرداري نيست .

همچنين در ارتباط با بخشي از اظهارات مطرح شده منطق كار حكم مي كند كه موارد فني و تخصصي را به كارشناسان و متخصصان و سازمانهاي ذيربط واگذاريم و از این نهاد های ذیربط از جمله فرمانداری، سازمان نظام مهندسی، شهرداری و کارشناسان محترم دادگستری حضورا از محل بازدید نمایند و ارائه راهکار نمایند .

 در پايان توجه خواننده محترم را به دو نكته ذيل جلب مي كنم كه :

 1)لازمه ي قضاوت درست و تشخيص حقيقت موضوع مورد بحث قطعا بازديد از محل و ديدن شرايط موجود  مي باشد تا بشود در مورد همه ي اظهارت اظهار شده از هر طرف كه باشد به عمق حقيقت پي برد.چرا كه ضرب المثل« آب را گل آلود كردن و از آب گل آلود ماهي گرفتن» متاسفانه تو جامعه ما  ريشه ي صدان ساله دارد.

2)بعد از اتفاقات اخير در شهرداري مهاباد(كه چنانكه همه استحضار دارند فقط مختص مهاباد نبوده است) و اقدامات تحسين برانگيز و خدا پسندانه ي نظام پس از رویکار آمدن ریاست معزز قوه قضائیه و اقدام سربازان گمنام امام زمان (عج) در مبارزه با مفاسد اقتصادي و مفسدان، نا حقي هایي در ارتباط با كاركنان فعلي شهرداري ديده مي شود كه بي انصافي خواهد بود اگر ساده از كنار آنها بگذريم  و چنان شرايط  رواني بر فضاي كاری اين مجموعه حاكم شده است  كه درپاره اي از موارد از انجام اموراتی  كه در قانوني بودن آنها شكي ندارند با مشكل روبرو هستند كه قطعا در فرصتي ديگر درصفحات همين خبرگزاري به آن پرداخته خواهد شد.

 

                                                                                                     با تقدیم احترام

                                                                                                                           امضا محفوظ








ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد