تاريخ: ۱۴۰۰ جمعه ۷ خرداد ساعت ۱۷:۳۱ بازدید: 1156      نظرات: 0      کد مطلب: 16188
وزیر صمت در گفتگو با هاژه؛

تعداد ١٣٠ واحد راکد صنعتی در آذربایجان غربی بە چرخه تولید بازگشتند


 بە گزارش پایگاه خبری هاژه، روز جمعه (هفتم خردادماه ١٤٠٠)، وزیر صنعت، معدن و تجارت با استقبال مقامات عالی استان آذربایجان غربی در فرودگاه ارومیه، سفر دو روزه خود بە این استان را آغاز کرد. 

 

هدف از این سفر دو روزه، بازدید و افتتاح چندین طرح صنعتی در استان آذربایجان غربی است کە بازدید از معدن طلای زرشوان تکاب، بازید از طرح توسعەای فرش افشار زرینە میاندوآب، بازدید از شرکت سازه کشت کاوە بوکان، بازدید از کارخانه قند مروارید مهاباد، بازدید از پایانه مرزی تمرچین،  نشست با کولبران و فعالان اقتصادی و همچنین افتتاح چندین طرح در شهرهای نقده، سلماس و خوی از جمله آن‌هاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در جریان بازدید از کارخانه قند مروارید مهاباد در گفتگو با خبرنگار هاژه به اهم فعالیت‌های وزارتخانه متبوع خود در آذربایجان غربی پرداخت و گفت: در سال گذشتە از مجموع یکهزار و ٥٧٧ پروژه صنعتی راکد در کل کشور کە  بیش از ١٣٠ واحد آن متعلق به استان آذربایجان غربی بود مجددا بە چرخه تولید بازگشتند.

 

علیرضا رزم‌ حسینی افزود: وجود شهرک‌های صنعتی در این استان یکی از عوامل تعیین‌کننده چرخه تولید است که  یکی از طرح‌هایی کە وزارت صمت در این استان دنبال می‌کند، افزایش سطح و توسعه فیزیکی این شهرک‌ها است که با همکاری استانداری آذربایجان‌غربی در حال اجراست.

غلامرضا بابایی، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی در حاشیه این بازدید بە خبرنگار هاژه گفت: مقام عالی وزارت صمت در سفر دو روزه خود بە استان، در ١٠ شهرستان استان آذربایجان غربی از طرح‌های صنعتی در حال کار، بازدید و نسبت بە افتتاح طرح‌های آماده بهره‌برداری اقدام خواهند کرد.

 

بابایی افزود: در چهار طرح صنعتی کە توسط وزیر صمت در استان  افتتاح خواهد شد، بیش از ٧٥٠ میلیارد تومان سرمایەگذاری شدە و برای بیش از ٢هزار و ٢٢٢ نفر ایجاد اشتغال خواهد شد.

رییس صمت استان آذربایجان غربی خاطرنشان ساخت: با توجه بە روند رو بە رشد سرمایەگذاری در استان، و همزمان مشکلاتی کە در شهرک‌های صنعتی جنوب استان از جمله: مهاباد، بوکان و میاندوآب وجود داشت، تسهیلاتی از جانب وزیر صمت در نظر گرفتە شد تا مقدمات توسعه شهرک‌های صنعتی و همچنین ایجاد نواحی صنعتی در شهرستان‌هایی که فاقد زمین هستند، فراهم شود.

بە گزارش هاژه، همسایگی استان آذربایجان غربی با سه کشور عراق، ترکیه و جمهوری آذربایجان و همچنین دسترسی بە بازارهای اروپایی، وجود بازارچه‌های مرزی و تعداد ٩ گمرک از ظرفیت‌های این استان جهت رونق تولید و صادرات است اما آنچه در عمل شاهد آن بودەایم، روی کاغذ ماندن طرح‌های اقتصادی و صنعتی و همچنین عدم حمایت از کشاورزان، تولیدکنندگان و عدم ایجاد ساز و کاری مناسب جهت صادرات محصولات آنان بودە است. برای نمونه نیز می‌توان بە بلاتکلیفی طرح‌های مناطق ویژه اقتصادی و همچنین سیب‌های گندیده در سردخانەهای استان اشاره کرد.

گزارش و عکس: پولاد آغاز 



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد