تاريخ: ۹ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۷ | بازدید: 1349 نظرات: 0 کد مطلب: 16493 |
به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان مهاباد از تلاشهای برای ساماندهی محوطه کاروانسرای سیمون خبر داد.
ایوب حاجیزاده در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: روز گذشته اولین جلسه هم اندیشی با ذینفعان کاروانسرای سیمون تشکیل شد تا با بررسی ابعاد و چگونگی دستیابی به ساماندهی آن، تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ گردد.
وی افزود: کاروانسرای سیمون مهاباد که هم خود دارای شان تاریخی مهمی است و هم در حریم اثر تاریخی مهم دیگری یعنی حمام میرزا رسول قرار دارد.
حاجیزاده تصریح کرد: اداره میراث فرهنگی مهاباد با همکاری شواری اسلامی و شهرداری مهاباد با هدف گذاری دو طرح حداکثری و حداقلی به معنی ساماندهی حیاط سرای سیمون و غرفههای موجود با تاسیس مراکز صنایع دستی و ایجاد فضای متناسب با تاریخ و معماری آن در صدد تجدید منظر بصری تاریخی این اثر است.
![]() |