تاريخ: ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ دي ساعت ۱۸:۵۶ بازدید: 4542      نظرات: 1      کد مطلب: 2685

مرگبارترین سرطان دنیا را به زانو در آورید

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کمی سلیقه و حوصله در انتخاب مواد غذایی می‌تواند حتی شاخ سرطان را نیز بشکند.


کارشناسان دانشگاه “بوخوم” در کشور آلمان به تازگی دریافتند مصرف خوراکی‌های تند و حاوی ادویه می تواند باعث وقفه در رشد سلول های سرطانی سینه در زنان شود.
در این تحقیق کارشناسان با اضافه کردن ماده اصلی تشکیل دهنده فلفل که “کپسایسین” نام دارد به تومورهای سرطانی، متوجه کندی رشد آنها شده‌اند. این کاهش رشد تومور سرطانی همچنین باعث کندی فرآیند گسترش سلول های سرطانی به سایر قسمت های بدن و بروز متاستاز می شود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه می کنند افراد به ویژه مبتلایان به سرطان سینه یا افرادی که در خانواده و اقوام درجه یک آنها مورد ابتلا به این بیماری وجود دارد حتما در وعده های غذایی خود مصرف فلفل و ادویه‌جات تند را قرار دهند.کارشناسان اعتقاد دارند بوی تند فلفل و کپسایسین باعث نابودی سلول های سرطانی در مبتلایان می شود و نرخ ابتلا به این بیماری در کشورهایی که ادویه و فلفل در رژیم غذایی آنها وجود دارد پایین تر از سایر کشورها است.
همچنین مصرف فلفل می تواند باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردها و افزایش شانس باروری در آنها و مبارزه با علائم پیری شود و کارشناسان مصرف این ماده غذایی مغذی را به آنها توصیه می کنند.
منبع: العالم



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

شاهو امینی ۱۳۹۵/۱۰/۱۵
بله این خبر را حدود یه ساعت پیش شنیدم که البته گفته شده که صرفا فقط مصرف فلفل باعث کندی یا توقف سلولهای سرطانی نمیشه بلکه همین ماده ی اصلی درون فلفل به نام "کپسایسین" رو با یه سری مواد دیگه ترکیب میکنند و بشکل قرص در میاورند که بسته به دز آن یا پیشگیری میکنه از رشد سلولهای سرطانی و دز قوی آن باعث متلاشی شدن سلولهای سرطانی میشه...

نظر خود را براي ما ارسال كنيد