تاريخ: ۱۴۰۱ دوشنبه ۱۰ بهمن ساعت ۱۶:۴۵ بازدید: 1397      نظرات: 2      کد مطلب: 20560

چرا فوت کردن به غذا و نوشیدنی ممنوع است؟


به گزارش هاژه به نقل از میگنا، فوت کردن عادتی است که بسیاری از افراد در هنگام نوشیدن نوشیدنی های داغ و به ویژه زمانی که گرسنه هستند و یا عجله داشته باشند انجام می دهند.
طبق تحقیقات پزشکان هوای دهان از دو اکسیژن و یک هیدروژن مرکب شده است، هنگام بازدم اکسیژن تبدیل به دی اکسید کربن می‌شود.
 
هنگام فوت کردن به غذا دی اکسید کربن با غذا مخلوط و موجب تولید ماده مضر برای بدن می‌شود.
این ماده با خون ترکیب شده و عامل بیماری‌های پوکی استخوان، ضعف عضلانی، کمبود حافظه و ایجاد سنگ کلیه می‌شود و بر روی باروری مردان نیز تاثیر سوء می‌گذارد.
 
با عمل دمیدن بر غذا، میکروب ها و بخارات دهان به غذا منتقل می شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می کند.
 
دکتر "نصرت حیدری" استاد شیمی دانشگاه پیام نور ارومیه نیز در این زمینه اظهار کرد: در صورت بازگشت گاز دی اکسید کربن خارج شده از بدن به وسیله دمیدن بر خوراکی‌ها، اسید مضر در بدن تولید می‌شود.
محمد قوام زاده، متخصص تغذیه نیز اظهار کرد: با فوت کردن غذا، میکروب‌ها و بخارات دهان به غذا منتقل می‌شود زیرا مخاط دهان غنی از میکروب بوده و انتقال آن به انسان، فرد را بیمار می‌کند.



ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

1
0
پاسخ به این اظهارنظر

هه ژار ۱۴۰۱/۱۱/۱۱
این گفته شما رو 1400 سال پیش پیامبر گفته اند شما تازه به این نتیجه رسیده اید ... عبدالله بن عباس رضی الله عنه حدیثی را از پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم نقل می کند که : { نهی رسول الله صلی الله علیە وسلم ٲن یتنفس فی الإناء ٲو ینفخ فیه —— یعنی پیامبر ” صلی الله علیه و سلم ” ما را از دمیدن و نفس کشیدن در ظروفی که از آن برای غذا استفاده می شود و یا در خود غذاها و نوشیدنی ها ممنوع کردند}.
آری ….. اگر این موضوع پی بردن به یک مبحث علمی باشد هم زمان ثابت کردن حقیقت فرموده ی پیامبر صلی الله علیه و سلم نیز می باشد که این گونه ما را درس می دهند :
{ إن النبى صلى الله علیه وسلم نهى عن النفخ فى الشراب، فقال رجل : القذاه أراها فی الأناء ؟ قال : اهرقها ،قال : فإنی لا أروى من نفس واحد ؟ قال : فإبن القدح عن فیک —— یعنی از دمیدن و فوت کردن در هنگام خوردن و آشامیدن خود داری کنیم . مردی نیز از رسول الله صلی الله علیه وسلم سؤال کرد ، اگر من در ظرف چیزکثیفی را ببینم چگونه است ؟ فرمود : “آن را دور بریز “. گفت : “اگر با یک جرعه آب تا نفس بعدی سیراب نشد چطور ؟” فرمود:” ظرف را از دهانت دور کن و نفس بکش بعد بقیه آب را بخور” } رواه ابوداود
5
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۴۰۱/۱۱/۱۱
این موضوع را پیامبرمان ۱۴۰۰ سال قبل بحث کرده

نظر خود را براي ما ارسال كنيد