تاريخ: ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر ساعت ۲۲:۴ | بازدید: 1714 نظرات: 1 کد مطلب: 22225 |
هاژه_ مهاباد به عنوان بلوک بیمارستانی جنوب آذربایجان غربی سالهاست که از روند توسعه درمانی نسبت به مرکز و شمال استان جا مانده است. تنها بیمارستان موجود در مهاباد که قدمت آن به بیش از ٤ دهه میرسد، مستهلک و فرسودە شدە و یارای تامین نیاز جمعیتی جنوب استان را ندارد.
بیمارستان ٣٥٠ تختخوابی مهاباد؛ بزرگترین بیمارستان جنوب و سومین بیمارستان بزرگ استان
بر اساس همین نیاز، مجوز ساخت یک بیمارستان ٣٥٠ تختخوابی در سال ١٣٩٦ صادر و در سال ١٣٩٧ با حضور وزیر بهداشت و درمان وقت کلنگ احداث آن بر زمین کوبیده شد. پروژه، در اردیبهشت ماه ٩٨ پیمانسپاری شد و در اواخر تیرماه همان سال به ١٢ درصد پیشرفت فیزیکی رسید، پس از عدم تامین اعتبار و مشکلات موجود باعث شد تا روند احداث به صورت جسته و گریخته و لاکپشتی استمرار یابد.
در آخرین بازدیدی که معاون وزیر بهداشت در روز گذشته از روند احداث این بیمارستان در مهاباد به عمل آورد، مشخص شد که پس از پنج سال این بیمارستان ٥٨ درصد پیشرفت فیزیکی به خود دیده است و در خوشبینانهترین حالت در خردادماه سال آینده احداث اسکلت سازه آن به پایان خواهد رسید.
به گفته ابراهیم نیکدل با ورود به مرحله تکمیلی پروژه به ١٤هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز خواهد بود.
در حال حاضر ١٥٠ نیرو در ٢ شیفت کاری در ساخت این پروژه دخالت دارند که همین امر سبب شدە تا به گفته معاون وزیر بهداشت، پیشرفت فیزیکی این پروژه نسبت به چهار سال گذشته قابل مقایسه نباشد و در طول سه ماه گذشته به اندازه کل سالهای قبل پیشرفت فیزیکی حاصل شده باشد.
مسئولان مهاباد نیز در حاشیه این بازدید تاکید کردند که پروژه بیمارستان 350 تختوابی جز ضروریات شهرستان در حوزه درمان بوده و انتظار میرود اعتبار مورد نیاز آن به موقع تامین شود.
بیمارستان تامین اجتماعی مهاباد؛ تنها بیمارستان تامین اجتماعی در حال احداث غرب کشور
با توجه به جمعیت بیش از یکصد هزار نفری بیمەشدگان تامین اجتماعی در مهاباد، تنها دیکلینک موجود در این شهرستان جوابگوی تعداد بالای مراجعەکنندگان نبود. بر همین اساس، در دیماه سال ١٣٩٦ با حضور وزیر کار وقت، پروژه بیمارستان ٩٦ تختخوابی تامین اجتماعی مهاباد کلنگزنی شد. دیری نپایید که معارضان زمین محل احداث بیمارستان به میدان آمدە و پس از آن، پروژه به مدت ٤ سال بە خواب عمیق فرو رفت.
سرانجام پس از حل و فصل مناقشات، در مهر ماه سال ١٤٠٠ با حضور مدیرعامل سرمایەگذاری خانەسازی کشور عملیات احداث این بیمارستان ٩٦ تختخوابی از سر گرفتە شد. در این مراسم، عمتالله انوری، مدیرعامل سرمایەگذاری خانەسازی کشور به خبرنگار هاژه گفته بود که بهرەبرداری از این بیمارستان در عرض ٣٠ ماه انجام خواهد گرفت.
نزدیک به ٢٦ ماه از وعده این مقام سازمان تامین اجتماعی و بیش از ٧٢ ماه از زمان کلنگزنی این پروژه گذشته و در حال حاضر تنها فاز اول این بیمارستان تکمیل شدە است. فاز اول شامل احداث فنداسیون، اسکلت و سازه اصلی ساختمان بودە و فاز دوم آن در چند روز گذشته با انتخاب پیمانکار جدید و تامین اعتبار آغاز شدە است.