تاريخ: ۱۴۰۲ شنبه ۵ اسفند ساعت ۱۵:۵۹ بازدید: 668      نظرات: 0      کد مطلب: 22676

آبله‌مرغان به شدت واگیر و در کودکان شایع‌تر است


 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه بیماری آبله‌مرغان در خیلی از موارد عارضه خاصی ندارد و به‌شدت واگیر و در کودکان شایع‌تر است گفت: استراحت کردن، استفاده از مایعات و داروهای تب‌بر برای درمان این بیماری توصیه می‌شود.
به گزارش ایرنا؛ دکتر ابراهیم شکیبا روز جمعه در این ارتباط اظهار کرد: بیماری آبله‌مرغان ویروسی و به‌شدت واگیردار است که در کودکان بیشتر شایع، اما احتمال ابتلای بزرگسالان هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه علائم بیماری آبله‌مرغان در کودکان خفیف اما در بزرگسالان شدید است، گفت: در اکثر موارد وقتی یک نفر در طول زندگی به بیماری آبله‌مرغان مبتلا می‌شود، همانند واکسن عمل کرده و برعلیه بیماری ایمن می‌شود، در واقع امکان ابتلا دوباره خیلی پایین می‌آید.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دوره کمون و پنهان بیماری آبله‌مرغان را بین ۱۰ تا ۱۲ روز اعلام کرد و گفت: بعد از بروز علائم دوره بیماری نیز ۵ تا ۱۰ روز به طول‌ می‌انجامد.
وی علائم بارز این بیماری را در ظهور تاول‌های پوستی عنوان کرد و افزود: تاول‌های پوستی به صورت دانه‌های قرمز در ابتدا روی سر و بدن ظاهر می‌شود و بعد در صورت، دست و پاها با خارش شدیدی بروز می‌کند.
به گفته شکیبا، تب، سرفه، سردرد، بی‌اشتهایی، بدخلقی و بی‌حوصلگی از دیگر علائم بیماری آبله‌مرغان است.
وی با بیان اینکه بیماری آبله‌مرغان در خیلی از موارد عارضه خاصی ندارد، تصریح کرد: بیماری آبله‌مرغان به راحتی قابل تشخیص است، به جزء در برخی موارد نادر که نیاز به آزمایشاتی دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در رابطه با راه‌های انتقال آن، گفت: تماس با ترشحات پوستی آبله‌مرغان و ریز قطرات تنفسی حاصل از سرفه و عطسه فرد آلوده، راه‌های شیوع این بیماری است.
وی به شیوع بیشتر این بیماری در فصول پاییز و زمستان اشاره‌ کرد و گفت: دانش‌آموزان دارای علائم آبله‌مرغان باید در منزل استراحت کنند و برای جلوگیری از انتشار آن با همکلاسی‌های خود تماس حضوری نداشته باشند.
 
 


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد