به گزارش هاژه، استاندار آذربایجان غربی صبح روز پنجشنبه در سفری یکروزه به جنوب استان در شهرستان بوکان حضور یافت.
در این سفر که جمعی از مدیران کل استان وی را همراهی میکردند، مقام عالی استان با بازدید از طرحهای در حال احداث، تعدادی از آنها را که آماده بهرهبرداری بود، افتتاح کرد.
رضا رحمانی دقایقی پس از ورود به بوکان، سردخانه 4 هزار تنی شهرستان بوکان با اعتباری بال بر 70 میلیارد تومان را افتتاح کرد.
این پروژه شامل سردخانه بالای صفر درجه و زیر سفر درجه و برای 10 نفر بصورت مستقیم اشتغالزایی ایجاد کرده است.
استاندار آربایجان غربی در جریان این سفر عملیات اجرایی 2 هنه پل بر روی سیمنه رود با اعتباری بالغ بر 139 میلیارد تومان را که یکی از مطالبات شهروندان بوکانی بود کلنگ زنی کرد.
این پروژه در مجموع شامل ۲.۴ متر طول، ۲ دهنه رفت و برگشت و محور اتصالی به طول ۲.۲ کیلومتر است.
رضا رحمانی در ادامه سفر یک روزه به شهرستان بوکان، از روند اجرای ساخخت بیمارستان 250 تختخوابی این شهرستان بازدید کرد.
این بیمارستان در زمینی به مساحت سه هکتار احداث میشود و ساختمان اصلی آن شامل چهار بلوک به همراه سایر ساختمانهای جانبی خواهد بود. مقرر شد با تامین به موقع اعتبارات مرحله ای، عملیات ساخت اسکلت بیمارستان تا پایان سال جاری به اتمام رسیده و پیگیری برای تامین تجهیزات آن صورت گیرد.
بدین ترتیب عقب ماندگی ساخت این بیمارستان جبران و پیشرفت فیزیکی آن احتمالا به میزان پیشرفت فیزیکی بیمارستان مهاباد برسد.
آخرین برنامه سفر استاندار آذربایجان غربی به شهرستان بوکان، تشکیل جلسه با سرمایهگذاران و تولیدکنندگان این شهرستان بود.
رحمانی در این نشست با بیان اینکه ملاک عملکرد مدیران در شهرستان جب سرمایهگذار خواهد بود، اظهار کرد: جذب سرمایه و سرمایه گذاری تنها راه برون رفت از مشکلات فعلی و گام نهادن در مسیر توسعه همه جانبه منطقه است.
وی افزود: برنامه ریزی لازم برای ایجاد شهرک اتاق سازی، تسریع در اجرای پروژه آبرسانی، گازرسانی به برخی مناطق شهری، اتمام پروژه های راهداری و ساماندهی قطعی برق در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
خشایار صنعتی فرماندار بوکان نیز در این جلسه با بیان اینکه زمینه و پتانسل توسعه در این شهرستان فراهم است، خواستار تسریع در روند اجرایی پروژه های عمرانی شد و گفت: احداث بیمارستان جدید، احداث پست 400 کیلوولت برای صنایع و منطقه شهری و آبرسانی به 165 روستایی جزو مطالباتی مردمی و برای این شهرستان لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه صنایع تولید ادوات کشاورزی و بذر گیاهی در این شهرستان جزو پتانسیلهای کم نظیر در منطقه است، افزود: را دارد، افزود: لکه های سرمایه گذاری گردشگری در 2 منطقه و جذب سرمایه گذاری تولیدات مرغ با ظرفیت سالانه یک میلیون و 300 هزار در دست احداث بوده و تلاش می کنیم این زنجیره را در گوشت قرمز ایجاد کنیم.
محمدقسیم عثمانی نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با بیان اینکه شایسته سالاری از ارکان فاق ملی است، خواستار فرصت خدمت رسانی بدون تبعیض شد.
وی افزود: امکانات لازم برای توسعه بوکان به نسبت جمعیت آن نبوده و رشد جمعیت این شهر بعد از البرز جایگاه دوم در کشور را بعد از انقلاب داشته است، اگرچه جمعیت شهرستان های خوی و بوکان تا حدودا برابر است اما محدوده این شهر به نصف محدوده خوی نمیرسد که این امر مشکلاتی را برای بوکان ایجاد کرده است
وی در ادامه خواستار تسریع در گازرسانی و ارائه خدمات بهتر به دهکده دامداری این شهرستان شد