به گزارش هاژه، معاونین وزیر بهداشت و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در سفری یک روزه به مهاباد، از زیرساختهای درمانی درحال احداث این شهرستان بازدید کردند.
مسوولان در ابتدا با بازدید از بیمارستان 350 تختخوابی آخرین وضعیت این بیمارستان را مورد بررسی قرار دادند و بعد از آن از بیمارستان درحال احداث تأمین اجتماعی، دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان مهاباد بازدید کردند.
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از بیمارستان 350 تختخوابی مهاباد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اولویت دولت تکمیل پروژههای درحال احداث با پیشرفت فیزیکی 80 درصد است، منتها مناطق کمبرخوردا نیازمند توجه ویژهای برای جبران عقب ماندگی هستند.
***آخرین وضعیت بیمارستان 350 تختخوابی مهاباد اعلام شد***
صبح امروز هیاتی متشکل از معاونین وزیر بهداشت و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بیمارستان درحال احداث 350 تختخوابی مهاباد بازدید کردند.
بر اساس اعلام مسوولان، پیشرفت فیزیکی اسکلت این بیمارستان به 97 درصد رسیده و تاکنون 280 میلیارد تومان برای ساخت آن هزینه شده است.
به گفته سلام ستوده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، امسال نیز 150 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات ملی و 120 میلیارد تومان از محل اعتبارات توازن به این پروژه تزریق میشود.
طاهر موهبی معاون توسعه و مدیریت منابع وزارت بهداشت که در این بازدید حضور داشت از امکان تزریق اعتبارات بصورت اوراق خبر داد و گفت: علاوه بر تزریق اعتبارات ملی و توازن می توان 100 میلیارد تومان هم از محل اوراق تأمین بودجه کرد تا روند احداث این بیمارستان تسریع شود.
به گزارش هاژه، بازسازی کامل بیمارستان قدیمی این شهرستان یکی از مطالبات شهروندان مهابادی است و خارج کردن آن از مدار علاوه بر اتلاف هزینههای بازسازی این چند سال و عدم توسعه منابع انسانی در این شهرستان، نیاز مهاباد به بیمارستان را رفع نخواهد کرد، چراکه این شهرستان ضمن اینکه بلوک درمان جنوب آذربایجان غربی محسوب می شود در جذب توریسم درمانی نیز جایگاه ویژهای دارد.
سجاد رضوی معاون درمان وزیر بهداشت نیز در جریان این بازدید در پاسخ به خبرنگار هاژه در رابطه با موضوع جایگزینی بیمارستان اظهار کرد: جایگزینی بیمارستان به نیاز مردم شهرستان و نظر دانشگاه علوم پزشکی بستگی دارد و در صورتیکه بیمارستان 350 تختخوابی و بیمارستان تأمین اجتماعی جوابگوی نیاز شهروندان باشد، نیازی به ادامه فعالیت بیمارستان قدیمی وجود ندارد و در صورتیکه نیازهای شهرستان با بیمارستانهای جدید تأمین نشود، بیمارستان قدیمی شهر همچنان به کار ادامه خواهد داد.
***بیمارستان تأمین اجتماعی سال دیگر تکمیل می شود***
به گزارش هاژه دومین برنامه مسوولان وزرات بهداشت و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بازدید از بیمارستان تأمین اجتماعی بود و در آن معاون سازمان تأمین اجتماعی از تکمیل بیمارتسان تأمین اجتماعی مهاباد تا سال آینده خبر داد.
شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در حاشیه این بازدید در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: پیشرفت فیزیکی فاز دوم بیمارستان تأمین اجتماعی 47 درصد است، و برآوردها بر این است که در مدت یکسال این بیمارستان تکمیل شود.
وی افزود: میزان اعتبارات لازم برای تکمیل این بیمارستان 1 هزار و 500 میلیارد تومان برآورد شده است.
غفاری تصریح کرد: تصمیم سازمان تأمین اجتماعی عدم ورود به موضوع بیمارستان سازی است و برای همین امر تعداد بیمارستانهای درحال احداث بسیار کم است و مهاباد هم معدود شهرستانهایی است که احداث بیمارستان در آن در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه منابع سازمان تأمین اجتماعی محدود است، اضافه کرد: هیچ کسی برای ساخت و تأمین منابع پروژههای تأمین کمکی نمیکند و بهمین دلیل است که توسعه مراکز با دقت بسیار زیادی صورت می گیرد، چراکه اعتبارات این سازمان تنها از محل منابع سازمانی و درمان بیمه شدگان صورت میگیرد.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی در ادامه در پاسخ به خبرنگار هاژه در رابطه با ادامه کار کلینیک سازمان تأمین اجتماعی اظهار کرد: نظر سازمان تأمین اجتماعی بر اساس نظر و نیاز مردم است و اگر نیاز مردم در یک مرکز تأمین میشود باید از آن بصورت بهینه استفاده گردد و اگر نیاز و نظر مردم باقی ماندن کلینک باشد، باید حفظ گردد.
غفاری افزود: در کلینیک تأمین اجتماعی مرکز جراحی محدودی وجود دارد که به بیمارستان جدید منتقل می شود ولی همه چیز به منابع و نیاز مردم وابسته است، اگر منابع این امکان را می دهد و نیاز مردم برای درمانگاه وجود دارد، طبیعتا متناسب با آن تصمیم گیری کنیم.