تاريخ: ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۴ بازدید: 330      نظرات: 3      کد مطلب: 24587

نقدی بر تغییر حوزه امتحانی آزمون مهندسان از مهاباد به ارومیه


آزمون ورود به حرفه مهندسان هر ساله ۲ یا ۳ مرتبه در سطح کشور و از طرف وزارت راه و شهرسازی برگزار می‌گردد و برای این آزمون حوزه‌های امتحانی مختلفی در سراسر کشور تعیین می‌گردد.
تا سال ۱۴۰۱ مهاباد یکی از حوزه‌های امتحانی بود که برای شرکت‌کنندگان جنوب استان آذربایجان غربی در نظر گرفته شده بود اما متاسفانه پس از شهریور آن سال برگزاری این آزمون از مهاباد گرفته شد و اکنون چند سال است که مهندسین جنوب استان برای شرکت در آزمون صلاحیت‌های نظارت، اجرا و طراحی که در دو روز مختلف برگزار می‌شود باید از ساعت ۴ صبح و حتی زودتر از شهرهای مبدا به سمت ارومیه بروند و این موضوع علاوه بر ایجاد اثرات منفی بر نتیجه آزمون خطرات دیگری مانند احتمال بروز تصادفات رانندگی بر اثر خواب آلودگی را در پی دارد.
متاسفانه پیگیری مهندسان جنوب استان در چند سال اخیر نتیجه‌ای نداده و علی رغم درخواستهای متعدد از مسئولین شهری و استانی همچنان برگزاری این آزمون در مهاباد موافقت نشده است، این در حالیست که در شمال استان و در شهر خوی به عنوان یکی از حوزه‌ها، آزمون نظام مهندسی بدون مشکل برگزار می‌شود.
حال سوال اینجاست که با توجه به اینکه مهاباد به عنوان شهری مرکزی برای بیش از یک و نیم میلیون از مردم جنوب استان سالهاست محل برگزاری آزمونهای تحصیلات تکمیلی از جمله کارشناسی ارشد و دکتری است آیا توانایی برگزاری آزمون نظام مهندسی را ندارد یا اینکه عدم پیگیری و عدم رفع موانع از سوی مسئولین شهرستان و استان باعث شده هزاران نفر مجبور شوند برای شرکت در این آزمون ساعتها در جاده باشند؟!


برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

برزون عطاری ۱۴۰۴/۳/۲۱
سلام ، نقدی بجا و شایان توجه هستش ، متأسفانه ساعت امتحان هم خیلی زود هستش لااقل اگه به مهاباد نمیدن ساعت امتحان را مثلاً ۹/۳۰ بذارن تا کسانی که از راه دور و شهرستان مراجعه میکنند بتوانند سر جلسه حاضر شوند ، ضمنأ یکی از دوستان من بعلت دوری راه نتونست سر جلسه حاضر بشه چون سر ساعت ۷/۳۰ درب حوزه رو بستن ، چرا باید این مهندسان از شهرهای بوکان و سردشت و غیره اینهمه راه را بروندو هزینه اضافی پرداخت کنند ، آنهم با وضعیتی که راههای استان ما دارد ؟!!!
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

نگار تنهایی ۱۴۰۴/۳/۲۱
واقعا کاش مهاباد برگزار میشد رفت وآمد خیلی سخته استرس آزمون استرس دیر رسیدن کاش مهاباد برگزار بشه
0
0
پاسخ به این اظهارنظر

۱۴۰۴/۳/۲۰
هینده یان تقلب کرد بویه لیان استاندوه

نظر خود را براي ما ارسال كنيد