تاريخ: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۱ بازدید: 326      نظرات: 0      کد مطلب: 24773

نصب ۲۱ دستگاه ترانس برق درمهاباد برای جلوگیری از خاموشی‌های خارج از برنامه

دستگاه ترانس برق برای جلوگیری از خاموشی‌های خارج از برنامه در مهاباد نصب شده است.


به گزارش هاژه، به نقل از خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، رئیس شرکت توزیع برق مهاباد گفت: در راستای افزایش ظرفیت شبکه، پیشگیری از خاموشی‌های خارج از برنامه و تقویت ترانس‌ها در برابر شوک‌های ناگهانی برق، نصب ۲۱ ترانس برق در این شهر انجام شده است.

جلال زایر افزود: با توجه به افزایش بی‌سابقه مصرف برق در فصل گرم سال و ناترازی میان تولید و مصرف، شبکه برق در برخی مناطق هنگام وصل شدن برق با ضعف ولتاژ، پرشدن ظرفیت بار ترانس‌ها و خطر بروز خاموشی رو‌به‌رو شد.

وی تصریح کرد: در همین راستا، شرکت توزیع برق مهاباد اقدام به تعویض یا جابه‌جایی ۲۱ دستگاه ترانس کرد.

رئیس شرکت توزیع برق مهاباد با بیان اینکه این ترانس‌ها اغلب در نقاطی که تجهیزات قبلی پاسخگو نبوده نصب شده است، اظهارداشت: با تعویض این ترانس نه‌تنها از بروز قطعی‌های ناگهانی جلوگیری شد، بلکه ظرفیت شبکه برای تأمین برق پایدار در ساعات اوج مصرف نیز تقویت شده است.

زایر با اشاره به هزینه‌های این طرح اضافه کرد: هر یک از این ترانس‌ها بیش از ۱۰ میلیارد ریال دارد و پیش‌بینی ما این است که تا پایان اجرای طرح، در مجموع ۳۵ دستگاه ترانس برق در سطح شهرستان تعویض یا جابه جا شود.

 

وی ضمن قدردانی از همراهی مردم تأکید کرد: شهروندان با رعایت الگوی مصرف و کاهش استفاده از وسایل برقی پرمصرف در ساعات اوج، ما را در تأمین برق پایدار همراهی کنند.

رئیس شرکت توزیع برق مهاباد صرفه‌جویی در مصرف برق را یک مسئولیت اجتماعی دانست و گفت: با خاموش کردن وسایل غیرضروری، استفاده از کولر در دمای متعادل و انتقال استفاده از وسایل پرمصرف به ساعات غیر اوج می‌توانیم همه با هم به پایداری برق شهرمان کمک کنیم.

هم‌اکنون مهاباد دارای بیش از ۹۹ هزار انشعاب برق فعال است و مدیریت مصرف توسط شهروندان در کنار تقویت زیرساخت‌ها، راهکاری اساسی برای عبور ایمن از روز‌های اوج مصرف در فصل تابستان به‌شمار می‌رود.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد