تاريخ: ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۴۸ بازدید: 88      نظرات: 0      کد مطلب: 26566
با پیگیری‌های فرماندار مهاباد و موافقت استاندار آذربایجان غربی

تغییر در نحوه توزیع سوخت در مهاباد؛ جمع‌آوری کارت‌های جایگاه‌ها و تخصیص سهمیه آزاد جدید


به گزارش هاژه، با پیگیری‌های فرماندار مهاباد و موافقت استاندار آذربایجان غربی، طرح جدید مدیریت سوخت در این شهرستان از امشب اجرایی می‌شود. بر اساس این تصمیم، کارت‌های سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری شده و در مقابل، ۵۰ لیتر سهمیه آزاد به کارت سوخت شهروندان اضافه خواهد شد.

دکتر محمدصادق امیرعشایری در گفتگو با خبرنگار هاژه گفت: به منظور ساماندهی و بهینه‌سازی مصرف سوخت، کارت‌های آزاد موجود در جایگاه‌های سوخت از امشب جمع‌آوری خواهند شد. معادل‌سازی و جبران این تغییر با افزودن ۵۰ لیتر سهمیه آزاد به کارت‌های سوخت شخصی شهروندان انجام می‌گیرد.

وی افزود: شهروندانی که در حال حاضر فاقد کارت سوخت هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه رسمی مربوطه به نشانی fcs.niopdc.ir نسبت به ثبت‌نام و درخواست صدور کارت سوخت اقدام نمایند.

فرماندار مهاباد همچنین از تسهیل خدمات‌رسانی به شهروندان در حوزه انرژی خبر داد و اعلام کرد که با هماهنگی‌های انجام‌شده، شرکت نفت منطقه مهاباد به زودی به دستگاه‌های صدور آنی کارت سوخت مجهز خواهد شد تا روند دریافت کارت برای متقاضیان به حداقل زمان ممکن کاهش یابد.




ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران


نظر خود را براي ما ارسال كنيد