تاريخ: ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۱ ارديبهشت ساعت ۱۸:۱۷ بازدید: 1163      نظرات: 1      کد مطلب: 10905

دیدار اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با فعالین بخش کشاورزی در مهاباد


به گزارش پایگاه خبری – تحلیلی هاژه، رییس کمیسیون کشاورزی مجلس و چند نفر از اعضای این کمیسیون در سفری یک‌روزه به مهاباد با فعالان بخش کشاورزی این شهرستان دیدار کردند.
احمدعلی کیخا رییس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: براساس آخرین برآوردهای صورت گرفته سیل اخیر بیش از 13 هزار و 500 میلیون تومان خسارت به بخش‌های مختلف کشاورزی کشور وارد کرده است.
وی افزود: بر اساس اعلام رییس جمهوری و وزیر جهاد کشاورزی، به بهره برداران بخش کشاورزی که بیمه نیستند و در عین حال بر اثر سیل خسارت دیده اند، طی دستورالعملی غرامت پرداخت می شود.
کیخا تصریح کرد: اگرچه زیانهای سیل گسترده بوده ولی دولت برای پرداخت خسارت باید به کشاورزان کمک بیشتری نماید و عادلانه نیست که مجتمع‌های بزرگ کشت و صنعت که علی‌رغم درآمد بالایی در بیمه کردن محصولات خود کوتاهی کرده اند به اندازه کشاورزان از پرداخت خسارات بهره مند شوند.
رییس کمیسیون کشاورزی اضافه کرد: فواید باران‌های اخیر علی‌رغم وقوع سیل و آسیب زدن به بخش کشاورزی برای کشور خشک و نیمه خشک ایران بیشتر از خساراتی بوده که کشور متحمل آن شده است.
کیخا در ادامه از عدم همصدایی در بخش کشاورزی انتقاد کرد و گفت: اگرچه بسیاری از کشاورزان در خصوص پایین بودن قیمت محصولات کشاورزی با توجه به بالا رفتن هزینه‌ها گلایه دارند اما مشکل اصلی در این خصوص شانه خالی کردن برخی سازمانها و نهادهاییست که خود را مدافع حقوق کشاورزان معرفی می‌کنند و هنگام تصمیم گیری دولت، در جبهه مخالف کشاورزان قرار می‌گیرند.
وی افزود: متأسفانه دولت از جیب کشاورزان برای کاهش قیتها استفاده می‎کند. سازمان نظام مهندسی کشاورزی و سایر سازمانها و تشکل های کشاورزی باید تدوین نظام تبدیل کشاورزی سنتی به مدرن را در دستور کار خود قرار دهند و افزایش تعداد اعضای خود را برای تدوین این اصول بکار گیرند.
جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار هاژه اظهار کرد: سفر اعضای کمیسیون کشاورزی و رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی به این شهرستان در راستای تحقق شعار رونق تولید و بررسی راههای افزایش تولید در تمامی نقاط کشور صورت می‌گیرد و استان آذربایجان غربی و شهرستان مهاباد به عنوان اولین مقصد این کمیسیون انتخاب شده است.
وی افزود: مشکلات بخش کشاورزی و بررسی پتانسیل‌های بخش کشاورزی شهرستانها و استانهای کشور در دستور کار این کمیسیون قرار دارد و  سفر اعضای این کمیسیون به مناطق مختلف برای آگاهی یافتن از موانع تولید و تدوین قوانینی برای حل ان صورت گرفته است.
در ادامه این نشست فعالین بخش کشاورزی و تولید کنندگان به بیان مشکلات خود در این بخش پرداختند.



برچسب ها:

ارسال به دوستان
ارسال به دوستان
چاپ
نسخه چاپی


نظر کاربران

0
0
پاسخ به این اظهارنظر

کریم حمزه پور ۱۳۹۸/۲/۱۲
من یک کشاوز هستم. به مدت ۶سال زمین خود را بیمه نمی کنم به دلیل که بیمه کشاوزی خسارتی که به کشاوران می افتد تقریبا باید گفت فقط پول نیم از شخم به کشاوز بدهد اگه بیمه خودش درست کنه. تمام کشاورزان کشت خود را بیمه مکنند باتشکر

نظر خود را براي ما ارسال كنيد